Visit our Youtube chanel

Visit our VK pageVisit our FB pageЕnglish version

 

fest3Балчик е един от най-красивите крайбрежни градове на България, туристически център с богата история, забележителна архитектура и красива природа. Той се намира в Североизточна България, на брега на Черно море, на 40 км от Варна.
В Балчик ще можете да видите прочутият дворец на румънската кралица Мария, най-голямата Ботаническа градина на Балканите и храма на Богинята майка Кибела.

През лятото Балчик се превръща в културна столица на Северното черноморие, посрещайки творци от цял свят. Огърлицата от фестивали се съчетава с богатата история, напластена от наследството на седем цивилизации.
Международният хоров фестивал „Черноморски звуци“ е празник на песента, морето, хармонията, красотата и приятелството. 

fest4 fest2 fest1

В първите шест издания на фестивала участваха 117 хорови състава, повече от 4600 певци от България, Румъния, Литва, Латвия, Швеция, Финландия, Чехия, Украйна, Русия, Турция, Холандия, Дания, Хърватска, Полша, Молдова, Сърбия, Македония и Гърция.

Голямата цел на фестивала е да строи мостове между нации, култури, композитори, диригенти и хорови състави от цял свят.

Официалните концертни прояви се излъчват в интернет, в реално време. 

bcd1

Елате в Балчик и станете част от следващото издание на фестивала, което ще се проведе от 6-ти до 10-ти юни 2018 г., за да намерите нови приятели, да преживеете радостта от музиката и да се насладите на черноморското крайбрежие.

ТЕЛЕФОНИ: 0579 72123  |  0885011265 |  EMAIL: festival[at]chernomorskizvutsi.com